Zásady ochrany osobných údajov

Domov » Zásady ochrany osobných údajov

Na PlayMyStake, prístupný z https://playmystake.com/, jednou z našich hlavných priorít je súkromie našich návštevníkov. Tento dokument Zásady ochrany osobných údajov obsahuje typy informácií, ktoré zhromažďuje a zaznamenáva spoločnosť PlayMyStake a ako ich používame.

Ak máte ďalšie otázky alebo požadujete viac informácií o našich Zásadách ochrany osobných údajov, neváhajte nás kontaktovať.

Tieto Zásady ochrany osobných údajov sa vzťahujú iba na naše online aktivity a platia pre návštevníkov našej webovej stránky, pokiaľ ide o informácie, ktoré zdieľajú a/alebo zhromažďujú na PlayMyStake. Tieto zásady sa nevzťahujú na žiadne informácie zhromaždené offline alebo prostredníctvom iných kanálov, ako je táto webová lokalita.

Súhlas

Používaním našej webovej stránky vyjadrujete súhlas s našimi Zásadami ochrany osobných údajov a súhlasíte s ich podmienkami.

Informácie, ktoré zhromažďujeme

Osobné údaje, o ktorých poskytnutie ste požiadaní, a dôvody, prečo ste o ne požiadaní, vám budú objasnené v okamihu, keď vás požiadame o poskytnutie vašich osobných údajov.

Ak nás kontaktujete priamo, môžeme o vás dostať ďalšie informácie, ako je vaše meno, e-mailová adresa, telefónne číslo, obsah správy a/alebo príloh, ktoré nám môžete poslať, a akékoľvek ďalšie informácie, ktoré sa rozhodnete poskytnúť.

Keď si zaregistrujete účet, môžeme vás požiadať o kontaktné informácie vrátane položiek, ako je meno, názov spoločnosti, adresa, e-mailová adresa a telefónne číslo.

Ako používame vaše informácie

Informácie, ktoré zhromažďujeme, používame rôznymi spôsobmi, vrátane:

  • Poskytovať, prevádzkovať a udržiavať našu webovú stránku
  • Vylepšite, prispôsobte a rozšírte našu webovú stránku
  • Pochopte a analyzujte, ako používate našu webovú stránku
  • Vyvíjajte nové produkty, služby, funkcie a funkcie
  • Komunikovať s vami, či už priamo, alebo prostredníctvom jedného z našich partnerov, a to aj pre zákaznícky servis, aby sme vám poskytli aktualizácie a ďalšie informácie týkajúce sa webovej stránky a na marketingové a propagačné účely
  • Posielať vám e-maily
  • Nájdite a predchádzajte podvodom

Log Files

PlayMyStake sa riadi štandardným postupom používania súborov denníka. Tieto súbory zaznamenávajú návštevníkov, keď navštívia webové stránky. Všetky hostingové spoločnosti to robia a sú súčasťou analýzy hostingových služieb. Informácie zhromaždené protokolovými súbormi zahŕňajú adresy internetového protokolu (IP), typ prehliadača, poskytovateľa internetových služieb (ISP), dátum a časovú pečiatku, odkazujúce/výstupné stránky a možno aj počet kliknutí. Tieto nie sú spojené so žiadnymi informáciami, ktoré sú osobne identifikovateľné. Účelom informácií je analyzovať trendy, spravovať stránku, sledovať pohyb používateľov na webovej stránke a zhromažďovať demografické informácie.

Cookies a Web Beacons

Ako každá iná webová stránka, aj PlayMyStake používa „cookies“. Tieto súbory cookie sa používajú na ukladanie informácií vrátane preferencií návštevníkov a stránok na webovej lokalite, ktoré návštevník navštívil alebo ich navštívil. Informácie sa používajú na optimalizáciu skúseností používateľov prispôsobením obsahu našej webovej stránky na základe typu prehliadača návštevníkov a/alebo iných informácií.

Naši reklamní partneri

Niektorí inzerenti na našej stránke môžu používať súbory cookie a webové majáky. Naši reklamní partneri sú uvedení nižšie. Každý z našich reklamných partnerov má svoje vlastné pravidlá ochrany osobných údajov pre svoje pravidlá týkajúce sa údajov používateľov. Pre jednoduchší prístup sme prepojili nižšie uvedené zásady ochrany osobných údajov.

Zásady ochrany osobných údajov reklamných partnerov

V tomto zozname môžete nájsť Zásady ochrany osobných údajov pre každého z reklamných partnerov PlayMyStake.

Reklamné servery alebo reklamné siete tretích strán používajú technológie ako cookies, JavaScript alebo Web Beacons, ktoré sa používajú v ich príslušných reklamách a odkazoch, ktoré sa zobrazujú na PlayMyStake a ktoré sa odosielajú priamo do prehliadača používateľov. Keď k tomu dôjde, automaticky dostanú vašu IP adresu. Tieto technológie sa používajú na meranie účinnosti ich reklamných kampaní a/alebo na prispôsobenie reklamného obsahu, ktorý vidíte na webových stránkach, ktoré navštevujete.

Upozorňujeme, že PlayMyStake nemá prístup ani kontrolu nad týmito súbormi cookie, ktoré používajú inzerenti tretích strán.

Zásady ochrany osobných údajov tretích strán

Zásady ochrany osobných údajov PlayMyStake sa nevzťahujú na iných inzerentov alebo webové stránky. Preto vám odporúčame, aby ste si podrobnejšie informácie prečítali v príslušných Zásadách ochrany osobných údajov týchto reklamných serverov tretích strán. Môže zahŕňať ich postupy a pokyny o tom, ako zrušiť určité možnosti.

Súbory cookie môžete zakázať prostredníctvom individuálnych možností prehliadača. Ak chcete získať podrobnejšie informácie o správe súborov cookie pomocou konkrétnych webových prehliadačov, nájdete ich na príslušných webových stránkach prehliadačov.

Práva na ochranu osobných údajov podľa zákona CCPA (Nepredávajte moje osobné údaje)

Podľa zákona CCPA majú spotrebitelia v Kalifornii okrem iných práv právo:

Požiadať, aby podnik, ktorý zhromažďuje osobné údaje spotrebiteľa, zverejnil kategórie a konkrétne časti osobných údajov, ktoré podnik o spotrebiteľoch zhromaždil.

Požiadať, aby podnik vymazal všetky osobné údaje o spotrebiteľovi, ktoré podnik zhromaždil.

Žiadať, aby podnik, ktorý predáva osobné údaje spotrebiteľa, nepredával osobné údaje spotrebiteľa.

Ak podáte žiadosť, máme jeden mesiac na to, aby sme vám odpovedali. Ak by ste chceli niektoré z týchto práv uplatniť, kontaktujte nás.

GDPR práva na ochranu údajov

Radi by sme sa uistili, že ste si plne vedomí všetkých svojich práv na ochranu údajov. Každý užívateľ má nárok na nasledovné:

Právo na prístup – máte právo požadovať kópie svojich osobných údajov. Za túto službu vám môžeme účtovať malý poplatok.

Právo na opravu – Máte právo požadovať, aby sme opravili akékoľvek informácie, ktoré považujete za nepresné. Máte tiež právo požiadať nás o doplnenie informácií, ktoré považujete za neúplné.

Právo na vymazanie – Máte právo požadovať, aby sme za určitých podmienok vymazali vaše osobné údaje.

Právo na obmedzenie spracúvania – máte právo požadovať, aby sme za určitých podmienok obmedzili spracúvanie vašich osobných údajov.

Právo namietať proti spracovaniu – za určitých podmienok máte právo namietať proti nášmu spracovaniu vašich osobných údajov.

Právo na prenosnosť údajov – Máte právo požadovať, aby sme za určitých podmienok preniesli údaje, ktoré sme zhromaždili, inej organizácii alebo priamo vám.

Ak podáte žiadosť, máme jeden mesiac na to, aby sme vám odpovedali. Ak by ste chceli niektoré z týchto práv uplatniť, kontaktujte nás.

Informácie pre deti

Ďalšou súčasťou našej priority je pridanie ochrany detí pri používaní internetu. Odporúčame rodičom a opatrovníkom, aby pozorovali, zúčastňovali sa a/alebo monitorovali a usmerňovali svoju online aktivitu.

PlayMyStake vedome nezhromažďuje žiadne osobné identifikačné informácie od detí mladších ako 13 rokov. Ak si myslíte, že vaše dieťa poskytlo tento druh informácií na našej webovej stránke, dôrazne vám odporúčame, aby ste nás okamžite kontaktovali a my sa vynasnažíme urýchlene odstrániť takéto informácie z našich záznamov.

Zmeny týchto zásad ochrany osobných údajov

Naše Zásady ochrany osobných údajov môžeme z času na čas aktualizovať. Preto vám odporúčame, aby ste túto stránku pravidelne kontrolovali kvôli prípadným zmenám. O akýchkoľvek zmenách vás budeme informovať zverejnením nových Zásad ochrany osobných údajov na tejto stránke. Tieto zmeny sú účinné okamžite po ich zverejnení na tejto stránke.

Kontaktuj nás

Ak máte akékoľvek otázky alebo návrhy týkajúce sa našich Zásad ochrany osobných údajov, neváhajte nás kontaktovať.

AutorMichael Smith

Michael Smith je pozoruhodná postava v odvetví iGaming, známa svojimi rozsiahlymi odbornými znalosťami a príspevkami v tejto oblasti. Jeho kariéra trvá viac ako dve desaťročia, počas ktorých zohral kľúčovú úlohu pri formovaní online herného prostredia. Smithova kariéra v iGamingovom priemysle začala začiatkom roku 2000. Začínal ako softvérový vývojár pre malú online hernú spoločnosť, kde získal cenné skúsenosti v oblasti dizajnu hier a používateľských skúseností. Jeho inovatívny prístup a horlivé pochopenie digitálnych trendov ho rýchlo posunuli nahor.

sk_SKSlovak